Sluta med cigaretter – testa e-cigg istället

Känner du dig färdig med vanliga cigaretter och vill testa något nytt så är e-cigg ett bra alternativ. De kommer i varierande former samt färger vilket gör att du enkelt kan hitta något som passar dig. En fördel med e-cigg är att du slipper springa in på butiker stup i kvarten för att handla nya cigaretter. Här kan du smidigt ha med dig en extra vätska i väskan.

Vad är e-cigg?

E-cigg är egentligen en förkortning för elektronisk cigarett. De liknar de traditionella cigaretterna men istället för rök så kommer det ånga när du tar ett bloss. Ångan kommer från den vätskan som finns i e-ciggen. Vätskan består ofta av kemiska ämnen, smakämnen samt nikotin. Här kan du dessutom välja mellan olika smaker på vätskan.

Köp dina e-cigg online

Genom att handla online slipper du långa köer fram till kassan samt stå i trånga butiker tillsammans med andra shoppare. Online kan du i din egen takt läsa på om de olika alternativen som finns, kolla upp recensioner samt jämföra produkterna med varandra. Dessutom slipper du anpassa din vardag efter hur butiken har öppet. Handlar du på nätet så har butikerna öppet dygnet runt vilket gör att du kan shoppa när du vill.