Ta hand om hela din kropp

För att vi ska må bra så ‘är det viktigt att vi tar hand om hela vår kropp. Så klart så är det inre viktigt och vi måste försöka äta hälsosamt för att vi ska må bra. Men även det yttre kan vara av vikt för att vi ska få en bättre självkänsla. Det gäller alltså att ta hand om hela vår kropp på bästa sätt.

Vårt yttre

Vårt yttre speglar ofta vilka vi är och det gäller att vi sköter om vår kropp på bästa sätt. Håret är en viktig del för många och för att få ett glänsande fint hår så gäller det att vi sköter det på bästa sätt. Om du väljer att färga ditt hår hemma så se till att välja bra produkter för detta, något som både är bra för ditt hår och vår miljö. Se till att använda ett schampo som är vårdande för ditt hår men också inte har skadat vår miljö i samband med tillverkning eller med de ingredienser som finns i det.

Vårt inre

Det är viktigt att vi tänker på vår kost och på vad vi äter. Vi kan inte stoppa i oss vad som helst utan det som vi äter påverkar oss. En hälsosam och varierad kost är vad som är bäst för oss. Det gäller att vi lär känna vår kropp och vårt inre så vi kan tyda de signaler som vå kropp sänder. Känner vi oss trötta och svaga så kanske vi behöver tillskott av vitaminer och mineraler. Detta får vi i oss så klart om vi äter en varierad kost men det är inte alltid som vi gör det utan får ta kosttillskott för att kompensera.