Hitta råd om komplement till din vanliga kost här

Även om du vet att det är viktigt med grönsaker och rikligt med vatten blir din hälsa ibland ändå svag. Då hjälper det med näringstillskott som ger dig precis det din kropp behöver, snabbt och lätt.

Få bort känslan av trötthet och nedstämdhet

Ibland känner du att du inte har ork att aktivera dig. Det blir mest Tv-tittande och du vill inte göra något. Det kan vara tecken på att du har järnbrist. Då är blodets syresättning för dålig vilket gör att du känner dig trött. Ett tillskott av järn gör susen. Om du däremot har lätt till gråt och tycker att alla är dumma kan det bero på att du saknar D-vitamin. Solens ljus piggar upp och gör att du mår bättre. D-vitamin kan också berika din kropp så att du blir gladare.

Huden avslöjar näringsbrist

Alla kommer vi väl ihåg tonårstiden och finnar. Men när du är vuxen brukar hyn vara slät och fin. Får du ändå problem kan det vara tecken på att du inte äter och dricker det som kroppen behöver. A,- E- och B-vitamintillskott kan hjälpa dig att få bukt med problemet. Köp ditt kosttillskott online och testa. Om det inte ger med sig bör du rådfråga en läkare.