Börja med en ny träningsform

Att variera träningen är viktigt för att hela kroppen ska få det som den behöver. Du kanske har någon favorit bland alla träningsformer som finns och undrar över vad som skulle kunna passa just för dig. Vi ger dig några bra tips på olika typer av träning som kanske kan passa dig.

Kampsport

Har du inte provat kampsport tidigare så kanske det är dags att göra detta. Kanske Thaiboxning är något som du vill börja med. Kolla upp om det finns någon klubb i din närhet där du kan börja träna. Se till att skaffa dig relevant utrustning för att kunna utföra din träning inom kampsport och thaiboxning. Det är viktigt att du använder dig av de skydd som behövs för att kunna börja med denna sport.

Fäktning

Fäktning kanske inte är det första som du tänker på när du tänker på träning. Men den träningen ger dig både snabbhet, smidighet och styrka. Du kanske har sett fäktning på TV och förundrats över den sporten. Det finns fäktningsklubbar där du kan få prova på denna träningsform. Vem vet, du kanske är vårt nästa stora fäktningslöfte. Det finns fler udda träningsformer som kanske kan passa dig.

Downhill

Gillar du cykling så kanske Downhill är något som skulle kunna passa dig. Helt klart en av de mer utmanande träningsformerna som kan ge en hel del smärta på väg utför något brant berg. Det kan vara en vanlig slalomback som på somrarna förvandlas till ett Downhill eldorado. Ta liften upp och cykla dig ner till bergets fot.